Decembar 10, 2023

EKSKLUZIVNO! Originalne SMS poruke - Anđus pretio i reketirao biznismena!

By informer.rs Juli 01, 2017 0

Informer.rs ekskluzivno je došao do originalnih poruka kojima je kontroverzni novinar i Rodićev "ekskluzivac" Dejan Anđus pretio biznismenu koga je mesecima reketirao, pre nego što je juče uhapšen tokom primopredaje 30.000 evra obeleženih novčanica!

Kontroverzni novinar Dejan Anđus (49), na osnovu čijih laži je reketaški Kurir početkom juna danima napadao predsednika Aleksandra Vučića, uhapšen je juče nešto posle 11 časova na Novom Beogradu neposredno pošto je od biznismena kog je mesecima reketirao uzeo kovertu sa 30.000 evra! Policija je uhvatila Anđusa na delu, odmah posle primopredaje obeleženih novčanica.

Ucenjeni biznismen je prethodno prijavio novinara zbog reketiranja, pretnji i ucena. Kako saznajemo, Anđus je od svoje žrtve tražio čak 2,5 miliona evra u kešu, a dosad je uspeo da mu otme više od pola miliona!?!

andjusunutra

Informer.rs ekskluzivno je došao do poruka kojima je kontroverzni novinar i Rodićev "ekskluzivac" Anđus pretio biznismenu koga je mesecima reketirao!

U jednoj od poruka Anđus je doslovce napisao:- Ne vredi ti da uzmeš obezbeđenje, jer ja imam i za to rešenje. Jedino ako želiš obračun o kome će se pričati. Zato te, zbog tvoje i moje porodice, najlepše i najiskrenije MOLIM da kao ljudi se vidimo - stoji u poruci.

andjusunutra1

Pretnjama Anđusa tu nije bio kraj pošto je ubrzo usledila i poruka sledećeg sadržaja:- Znam da se kriješ i da je telefon kod tebe, ali ČEKAĆU te do nedelje. Uveravam te da ćemo problem rešiti.

andjusunutra2

Nakon te SMS poruke usledila je još jedna u kojoj je Anđuš već otvorenije počeo da preti: - Budi siguran da nećeš pobeći. I nećeš uživati plodove koje sam ti ja omogućio, a da ja mirno idem u provaliju. Otićićeš ako treba sa mnom - stoji u poruci.

andjusunutra3

Konačno, Anđus je poslao i četvrtu preteću poruku:- Dakle, ti ćeš meni MOJ deo koji smo se DOGOVORILI isplatiti i vidimo se jednog lepog dana, a i ne moramo. Ali, to što smo se dogovorili donećeš mi do dinara. A, sada ćes mi doneti dogovorenu svotu za letovanje. Rekao sam ti da idem 2. jula - zapretio je Anđus.

andjusunutra4

Podsetimo, Informer.rs ekskluzivno je došao do snimka primopredaje novca između kontroverznog TV voditelja Dejana Anđusa i biznismena kojeg je duže vreme ucenjivao!

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2