Februar 23, 2024

Jezivo zlostavljanje u Smederevskoj Palanci!

Stefan S. (40) je bio kod prijatelja na slavi zajedno sa dečakom (14) iz komšiluka i njegovim ocem, koji se brzo napio i otišao kući. Stefan je potom poveo dečaka do svoje kuće i celu noć ga silovao, piše informer.

Stefan S. (40) iz Smederevske Palanke uhapšen je u nedelju zbog sumnje da je u noći između 12. i 13. jula silovao 14-godišnjeg dečaka iz komšiluka! Izvor iz istrage kaže da je nesrećni dečak krajem prošle nedelje smogao snage da se požali starateljima, jer ne živi sa ocem, i nasilnik je uhapšen.

- U pitanju je dečak iz narušene porodice, koji je zbog zanemarivanja po svemu sudeći malo zaostao u razvoju, zbog čega o njemu sad vode računa staratelji, koje su mu odredile nadležne socijalne službe. Igrom slučaja, Stefan, taj dečak i njegov otac zatekli su se na slavi kod zajedničkog prijatelja. Pošto se dečakov otac napio i u jednom trenutku otišao, osumnjičeni je ponudio dečaku da se zajedno vrate kući, priča izvor informera.

Naivni dečak je pristao i krenuli su peške ka ulici u kojoj obojica žive.

- Stefan je usput nagovorio dečaka da svrate kod njega kući. Čim su stigli tamo, Stefan je nasrnuo na dečaka, skinuo ga golog i silovao ga u više navrata, navodi izvor informera.

Nesrećni dečak požalio se staratelju na bolove, a potom mu je ispričao šta mu se desilo kod Stefana. Alarmirana je policija, a dečak je otišao na lekarski pregled.

- Utvrđeno je da je dečak zadobio višestruke povrede na rektumu, nastale nasilnom penetracijom. Stefan je potom priveden i zadržan, a na saslušanju kod tužioca branio se ćutanjem. Tereti se za obljubu maloletnika, a policija i tužilaštvo nastavljaju istragu u ovom slučaju - objasnio je sagovornik informera.

Prema Krivičnom zakoniku Srbije, za krivično delo silovanje zaprećena je kazna od tri do 12 godina, ali ako je žrtva maloletna, kao što je u ovom slučaju, krivac može biti osuđen na pet do 15 godina zatvora.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2