Decembar 10, 2023

Zašto je poznati harmonikaš digao ruku na sebe?

By Februar 19, 2018 0

Muzičar Slaviša Cale Antanasijević (42) iz Smedereva obesio se 13. februara u svojoj porodičnoj kući u naselju Radinac.

Niko ne zna zbog čega je poznati harmonikaš, klavijaturista i najuspešniji čovek smederevskog i požarevačkog kraja u muzičkom svetu digao ruku na sebe.
Supruga Jasmina Dimitrijević (40) kaže da je njenog muža ubio posao, kojem se davao nesebično od svoje 15. godine, ali i teret koji nije mogao da izdrži.
- Niko nije slutio da će to uraditi. Tog jutra smo popili kafu, a onda mi je rekao: „Ja ovaj bol ne mogu više da izdržim. Ne mogu više da živim“, i otišao je u kupatilo. Tamo se zaključao, a ja sam provalila i skinula ga sa čiviluka o koji je hteo da se obesi pojasom bademantila. Pitala sam ga: „Da li si normalan?”, na šta mi je uzvratio: „Sad ćeš da vidiš!“. Onda je odjurio u garažu, gde se nalazi kotlarnica, i zaključao se iza aluminijskih vrata. Pozvala sam komšije u pomoć, provalili smo unutra, ali je već bilo kasno. Moj Cale se obesio gajtanom, nije mu bilo spasa", priča neutešna Caletova supruga Jasmina.
Jasmina kaže da se njen suprug u poslednje dve i po godine stalno žalio na jaku glavobolju, kojoj nije znao uzrok.
- Pio je po pet tableta protiv glavobolje! Išao je na više pregleda i snimanja, ali uzrok nije otkriven. Živeo je brzo. Išao je na koncerte, nastupe, malo je spavao, mnogo putovao, tako da mu se sve skupilo. Imao je svoj studio, opremu za iznajmljivanje, bio je vrhunski majstor u svom poslu, ali je očigledno sve to bilo prevelik teret za njega, kaže Caletova supruga i navodi da nije ostavio oproštajno pismo.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2