Februar 23, 2024

Pozorišna predstava "Otkačene" u Centru za kulturu Smederevo

By Oktobar 08, 2019 0

Petak,11. oktobar, 20 časova

Pozorišna predstava „Otkačene“, rađena po tekstu Slavice Ljujić, a u režiji Monike Romić biće izvedena u Centru za kulturu Smederevo u petak, 11. oktobra, sa početkom u 20 sati.

Radi se o komediji koja prati zgode i nezgode jedne gradske porodice u pokušajima njenih članova da žive kao „sav normalan svet”, da se sa svojim problemima nose na zreo i odgovoran način, što im nikako ne polazi za rukom i što dovodi do niza komičnih situacija.
Prema rečima autora, „OTKAČENE” je novi domaći pozorišni komad koji govori o vremenu u kom živimo, kao i o stanju društva koje se nalazi na teškom ispitu sastavljenom od najrazličitijih pitanja.

Komične situacije, situacije apsurda i situacije zabune povezane su sa raznim pitanjima:
Da li smo previše zagledani u sebe?
Da li su naši životi u opštoj površnosti i zbunjenosti izgubili smisao?
Da li je odnos između novih tendencija i starih vrednosti, sitnih interesa i raznih drugih zadovoljstava na najrazličitije načine, realan?
Da li je populizam plastične hirurgije doneo sreću ili ipak nesreću ljudima?
Predstava na komičan način tretira probleme sa kojima se sreću žene u poslovnom i porodičnom životu, partnerskim i prijateljskim odnosima, sa namerom da se u delu prepoznaju različite generacije.


U predstavi igraju:Monika Romić, Boris Milivojević, Slavica Ljujić, Zlatija Ivanović/ Jovana Jelovac, Danica Radulović, Jovana Mladenović/ Dejana Radaković,
Nikola Ugrinović. Specijalni gost je Savo Milošević.
Cena ulaznice je 500 dinara.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2