Februar 23, 2024

Kovinski FK "Radnički" odbio usluge Marka Pavkovića

Fudbalski klub "Radnički" iz Kovina odbio je usluge Marka Pavkovića iz Smederevske Palanke, zbog izuzetno loše reputacije koja ga prati poslednjih godina.

Pavlović, koji je i politički aktivan kao odbornik DS u palanačkoj Skupštini, učestvovao je u svim malverzacijama oko GFK "Jasenica 1911", kojim se Radoslav Milojičić Kena služio kako bi smišljeno upropašćavao Smederevsku Palanku.

Da podsetimo, dok je u Palanci račun budžeta bio u blokadi, kao i računi svih javnih preduzeća, te škola, vrtića, čak i Doma zdravlja, Kena je iz opštinske kase nemilice delio milione za sport. Najviše novca se odlivalo posredstvom Centra za razvoj sporta i amaterizma u sportu, pri čemu najviše zbunjuje činjenica da su klubovi najnižeg ranga dobijali najviše. FK "Vodice" iz istoimenog sela potrošio je tokom 2015. godine 13 miliona dinara za igranje u opštinskom rangu takmičenja, u kojem troškovi ne prelaze 500.000 dinara. I FK "Glibovac" trošio je milione.

Gradski fudbalski klub "Jasenica 1911", koji je pre osam godina iz sportskog kolektiva "prerastao" u ustanovu, za godinu i po, zaključno sa 2015. godinom, potrošio je oko 27 miliona dinara. Zanimljivo je to što, dok su računi opštinskih preduzeća i ustanova bili u blokadi, ista sudbina nije snašla GFK "Jasenica 1911" i palanački Centar za razvoj sporta i amaterizma u sportu.

Upućeni kažu da je reč o čistom "pranju para", zbog čega će neko morati da odgovara.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2