Novembar 28, 2023

Smederevska Palanka dobila teren „Miroslav Muta Nikolić“

Kompanija „Mozzart“ je u akciji „Sto terena za jednu igru“ rekonstruisala košarkaški teren na Koloniji u Smederevskoj Palanci, koji od sada nosi ime proslavljenog košarkaškog stručnjaka Miroslava Mute Nikolića.

Veliki broj naših sugrađana okupio se danas u Sinđelićevoj ulici na Koloniji kako bi prisustvovali svečanom otvaranju koje je uveličao trofejni trener, čovek koji je svoju karijeru započeo baš u Smederevskoj Palanci.

Pred brojnom publikom i gostima odigrana je revijalna utakmica najmlađih selekcija KK „Mladost“ i KK „Sistem“, a zatim su Miroslav Muta Nikolić i predsednik opštine Smederevska Palanka Toplica Pintorović, presecanjem vrpce otvorili renovirani košarkaški teren.

Obraćajući se medijima i gostima predsednik Opštine Toplica Pintorović, zahvalio se kompaniji „ Mozzart“ koja je obnovila teren i Miroslavu Muti Nikoliću koji je mnogo puta, kao deo stručnog štaba košarkaške reprezentacije Srbije obradovao čitavu naciju.

- Drago mi je što se danas nalazimo ovde, i što je naš grad dobio još jedno igralište na kojem će stasavati neki novi klinci, koji će nadam se krenuti stopama naših legendarnih košarkaša i trenera“, istakao je između ostalog Pintorović.

U okviru zvaničnog programa organizovano je takmičenje u šutiranju trojki a nagrade najboljima uručio je Miroslav Muta Nikolić.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2