Decembar 10, 2023

POSLE DVE I PO GODINE: Gradskom stadionu u Smederevskoj Palanci uključena struja

Posle dve i po godine danas je gradskom stadionu u Smederevskoj Palanci uključena struja. Ovo će doprineti da Palančani koji korste usluge najvećeg i najstarijeg sportskog objekta u gradu, posebno fudbaleri FK „Jasenica“ i istoimeni atletski klub, ponovo imaju bar najosnovnije uslove za bavljenje sportom.

-U proteklih deceniju i po, koliko je vlast u našoj opštini vršila Demokratska stranka, stadion je doživeo sudbinu Opštine, javnih preduzeća i ustanova i zapao u dugove. Koji su samo za struju iznosili 250.000 dinara. Juče smo izmirili dug – kaže Nikola Vučen, predsednik Privremenog organa koji će opštinu voditi do vanrednih lokalnih izbora početkom aprila.
Vučen najavljuje da će krajem februara na stadionu biti postavljeni i reflektori, koji će osvetljavati atletsku stazu, pa će sportisti moći da treniraju i u večernjim satima.
-Ovo je još jedan dokaz da se, otkako je vlast u Srbiji i našoj opštini, preuzela SNS stvari u Smederevskoj Palanci kreću nabolje. Godinama smo tavorili i gomilali dugove, sada dugove postepeno vraćamo a istovremeno ulažemo značajna sredstva da popravimo komunalnu infrastrukturu i standard građana – ističe Vučen.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2