Februar 23, 2024

OK SMEDEREVO CARINA: OSVOJEN TURNIR I ORGANIZOVANO TESTIRANJE ZA REPREZENTACIJU

By Oktobar 21, 2019 0

U organizaciji odbojkaškog kluba Smederevo Carina, a u saradnji sa Odbojkaškim savezom Srbije, u našem gradu je održano testiranje dečaka za reprezentaciju, saopšteno je iz ovog kluba.

-Testirani su dečaci rođeni 2005. i 2006. godine iz Podunavsko-Braničevskog okruga, a pored naših dečaka testiranju su prisustvovali i dečaci iz Požarevca i Velikog Gradišta. Ovo je druga godina za redom da odbojkaški savez Srbije našem klubu poveri organizaciju ovakvog tipa testiranja, što je još jedan dokaz da su odnosi sa savezom na visokom nivou, kao i da naš klub napreduje iz godine u godinu u svakom pogledu. Testiranju su prisustvovali i Strahinja Kozić, Bogdan Sretenović i dr Ljuba Martinović – navode u OK Smederevo Carina.

testiranje-za-reprezentaciju-grupna
turnir-za-kadete
turnir-za-kadete-grupna
Proteklog vikenda OK Smederevo Carina bio je i organizator turnira za kadete, na kojem su, osim domaćina, učestvovale ekipe Partizana iz Beograda, Mladog Radnika iz Požarevca i Laki Stara iz Beograda.

-U odigranim polufinalima naši kadeti su bili bolji od Laki Stara rezultatom 2:0 (25:16, 25:17), dok je Partizan bio bolji od ekipe Mladog Radnika rezultatom 2:1 (19:25, 25:20, 15:10). U utakmici za treće mesto ekipa Mladog Radnika je savladala Laki Star rezultatom 2:1 (25:19, 20:25, 15:10), dok su u finalu naši momci bili bolji od ekipe Partizana rezultatom 3:1 (25:23, 25:19, 23:25, 27:25).
Naši momci su pokazali da poseduju zavidan kvalitet i da njihovo vreme tek dolazi, a ono što je još upečatljivije jeste da dosta tih momaka iz kadetske selekcije i trenutno čini deo seniorskog tima koji se ove sezone takmiči u Prvoj ligi Srbije – kažu u ovom klubu.

Trener kadeta i kapiten seniorskog tima Petrović Petar je, nakon odigranog turnira, izrazio zadovoljstvo organizacijom i učinkom.

-Generalno, zadovoljan sam što smo napravili jedan ovako lep događaj u našem gradu za našu decu da odigraju što više utakmica kao i da se uigraju pred kadetsko prvenstvo. Odličan je bio kvalitet ekipa i drago mi je što smo dobili Partizan u finalnoj utakmici koja je bila jako borbena i interesantna za gledanje, takođe i neizvesna do samog kraja. Mislim da je želja mojih momaka i borba pred domaćom publikom bila odlučujući faktor za pobedu – rekao je Petrović.

Dodeli pehara prisustvovao je i Zoran Debeljković, predsednik Podunavsko-Braničevskog saveza.

U utorak, 22. oktobra, seniori OK Smederevo Carina putuju u Suboticu, gde će od 19 časova odigrati utakmicu osmine finala kupa Srbije protiv ekipe Spartaka.

SDN

foto: OK Smederevo Carina

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2