Decembar 10, 2023

Počeo peti Memorijal „ZORAN POPOVIĆ POP“

Sinoć je na terenu Veslačkog kluba u Smederevu otvoren peti Memorijalni turnir u malom fudbalu „Zoran Popović Pop“. Otvorila ga je Jovana Popović, Zoranova starija ćerka, zahvalivši se publici u ime porodice što je došla da isprati početak memorijala i igračima na učešću.

-Dobrodošli na peti turnir koji se igra u znak sećanja na mog oca. Hvala vam što ste ovde sa nama večeras, to nam mnogo znači. Publici želim da uživa u dobrom fudbalu, igračima mnogo uspeha u takmičenju. Pozivam vas da se svako veče družimo ovde na Veslačkom, do kraja turnira – rekla je Jovana, proglasivši ovogodišnji memorijal otvorenim.
Minutom ćutanja svi prisutni odali su počast Zoranu Popoviću Popu. Početni udarac sa centra terena, simbolično je izveo sedmogodišnji Đorđe Beč, Popov „ najmlađi drugar“ koji dobro pamti Zorana, iako je imao svega tri godine u trenutku njegove smrti. Potom su odigrane prve četiri utakmice na kojima je postignuto 29 golova. Priliku da prvi zaigraju nakon zvaničnog otvaranja dobili su igrači ekipe Minel Enim, kao pobednici prošlogodišnjeg turnira.
Ove godine, odlukom organizatora zbog epidemije koronavirusa, na turniru igra 16 ekipa koje su raspoređene u četiri grupe.
Memorijalni turnir u znak sećanja na Zorana Popovića Popa nastavlja se u četvrtak od 19,30 sati na terenu kod Veslačkog . Na programu su četiri utakmice.
Podsećamo, nagradni fond ove godine iznosi 200.000 dinara,a novčano će biti nagrađeni najbolji igrač, strelac i golman.
Sve informacije o toku turnira, rasporedu utakmica i rezultatima, možete svakodnevno pratiti na Fejsbuk stranici Turnir Zoran Popović Pop.

Last modified on Nedelja, 05 Juli 2020 14:23

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2