Novembar 28, 2023

Dan otvorenih vrata streljačke družine Smederevo

U sklopu godišnjih aktivnosti Streljačke družine „Smederevo“, u ponedeljak 6. jula, od 18.00 do 20.00 časova, na vazdušnom strelištu u Sportskoj hali predstavićemo vam streljački sport, školu streljaštva i ostale sportske aktivnosti, saopštavaju iz ovog sportskog kluba.

-Ako ste Vi ili Vaše dete zainteresovani za streljaštvo i još uvek niste imali priliku da se upoznate sa ovim sportom, sada imate šansu da saznate sve što Vas interesuje.
Dan otvorenih vrata namenjen je svima, deci uzrasta od 10 godina i odraslima svih uzrasta koji su zainteresovani za rekreativno bavljenje streljačkim sportom. Ovom prilikom upoznaćete se sa sigurnim rukovanjem vazdušnim oružjem na mestu pucanja, a imaćete priliku i da pokušate da pucate vazdušnom puškom. U sklopu Dana otvorenih vrata biće moguće upisivanje novih mladih strelaca za sezonu streljaštva 2020/2021 – navode u Streljačkoj družini Smederevo.

Napominju da je, u skladu sa trenutnom situacijom, u vezi sa zaštitom od virusa COVID-19, preporučeno nošenje zaštitnih maski tokom boravka na strelištu.

Last modified on Nedelja, 05 Juli 2020 14:20

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2