Februar 23, 2024

Teška saobračajna nesreća, tri lica poginula

Tri lica su poginula, a šest osoba je zadobilo lakše telesne povrede, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 7 sati i 15 minuta dogodila u Ulici Crvene armije, u blizini OMV pumpe. Na licu mesta stradali su S.S. (1964), V.A. (1960) i M.Z. (1966), svi zaposleni u smederevskoj železari.

Do nesreće je došlo kada je „Lastin“ autobus udario u „Pasat“, u kome su bila sva tri lica koja su stradala. Prema prvim informacijama sa lica mesta, na autobusu, koji se kretao iz pravca železare, su otkazale komande, te je prešao u suprotnu traku i udario u putničko vozilo. Šest putnika zadobilo je lakše telesne povrede i oni su zbrinuti u urgentnom centru Opšte bolnice „Sveti Luka“.

-Primljeno je šest osoba, troje je već pušteno kući, a troje je još uvek na opservaciji. Prema sadašnjem stanju svi su sa lakšim telesnim povredama, ali ćemo to sa sigurnošću moći da tvrdimo teka kada svi budu završili sa svojim pregledima – potvrdio je za naš portal dr Nenad Đorđević, v.d. direktora Opšte bolnice „Sveti Luka“.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2