Novembar 28, 2023

Vučen poželeo đacima srećan početak nove školske godine

By Septembar 01, 2021 0

Dragi đaci, prvaci, osnovci, srednjoškolci, želim vam srećan početak nove školske godine. Budute radoznali, vredni, nižite uspehe i odlične ocene. Družite se i volite školu, jer je u društvu u kome živimo brazovanje  veoma važno i cenjeno.

Za vas, đake prvake, smo i ove godine obezbedili školski pribor kao mali znak pažnje i dobrodošlice u novu sredinu, u kojoj ćete sticati znanja i veštine.Lokalna samouprava nastaviće da unapređuje i stvara bolje, savremene  i bezbedne uslove za vaš boravak i rad u školama.Uskoro raspisujemo i konkurs za đake, studente i mlade talente kojim ćemo ove godine podeliti pet milona dinara što je ujedno i najveći iznos koji dodeljujemo našim đacima. 

Aktivno radimo na  rekonstrukciji obrazovnih ustanova, obnavljnju nameštaja, osavremenjivanju nastave i nastavnih pomagala, i obezbeđivanja uslova za školivanje vas na  kojima svet ostaje. U toku ove godine potpuno smo rekonstruisali dve škole i to u Bačincu, Cerovcu i upravo se radi škola u Grčcu.

Uskoro krećemo i sa izgradnjom potpuno nove škole u Goloboku. Škola u Goloboku je i najveći prioritet lokalne samouprave, ako Bog da sledeće godine škola će biti izgrađena i spremna da primi naše đake.

Draga deco, ostanite zdravi, mudri, željni znanja. Znanje je najmoćnije oružje kojem možete promeniti svet. 

Živela Srbija

Nikola Vučen, predsednik Opštine Smederevska palanka

Last modified on Sreda, 01 Septembar 2021 08:12

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2