Juli 14, 2024

NOVAK ĐOKOVIĆ DECI VELIKE PLANE: 7.000.000 za opremanje vrtića

By Februar 03, 2022 0

Fondacija najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića uložića sedam miliona dinara u predškolske ustanove u Velikoj Plani.

Sredstva će biti iskorišćena za nabavku nameštaja, opreme i didaktičkog materijala. Izbor dobavljača opreme izvršiće fondacija.

Ugovor o ovoj investiciji fondacija je potpisala sa Opštinom Velika Plana, predškolskom ustanovom „Dečije carstvo“ i Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Nameštaj, oprema i didaktički materijal biće postavljeni u dve sobe u vrtiću „Ljubičica“ u Velikom Orašju i jednoj sobi u vrtiću „Pečurka“ u Bresju.

Opština se obavezala da u projektu učestvuje sa 600.000 dinara. Taj novac će biti iskorišćeno za postavljanje elektroinstalacija, nabavku kotla za gas i priključenje na gasovodnu mrežu u dve sobe predškolske ustanove u Velikom Orašju, kao i za finansiranje povezivanja sistema za grejanje i montažu radijatora.

Po ugovoru, Opština  te poslove treba da završi do 1. maja.

Fondacija Novak Đoković treba da nameštaj, opremu i didaktički materijal instalira najkasnije do kraja maja a objekti će biti spremni za korišćenje najkasnije do kraja juna ove godine.

Autor: Dušan Marić

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2