Februar 23, 2024

SNS Velika Plana: Mržnja prema Aleksandru Vučiću nikome ne daje za pravo da uništava njegovu porodicu

Napad na bilo koje dete je neprihvatljiv i predstavlja nepoštovanje ljudskih prava. Napadi na decu, pored emocionalnih trauma, mogu imati dugoročne posledice na njihov razvoj i kvalitet života, saopštio je OO SNS Velika Plana u saopštenju koje Vam prenosimo u celosti:

Ukoliko je svako dete dete, zašto je predsednikovo dete manje ili više vredno, pa se o njemu svakodnevno govori? Zna li iko u Srbiji ko su deca drugih političara? Zašto Danilo Vučić nema detinjstvo, privatnost i život kao sva ostala deca? Po čemu se on izdvaja, osim što mu je otac Aleksandar Vučić?

Hajka opozicionih medija na Danila Vučića, praćenje, fotografisanje, dovođenje u vezu sa kriminalnim klanovima, omalovažavanje, tužna je svakodnevnica. Koriste različita sredstva kako bi ostvarili stari cilj - uznemiriti i povrediti predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. Predsednika, a pre svega čoveka, nečijeg oca, brata, sina...

Mržnja prema Aleksandru Vučiću nikome ne daje za pravo da uništava njegovu porodicu. Najoštrije osuđujemo pretnje i izlaganje opasnosti Danila Vučića i izražavamo nadu da će opozicija, kao i njoj slični, shvatiti važnost nepovredivosti privatnosti i prava na normalan život.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2