Februar 23, 2024

Jasmina Vojinović jednoglasno izabrana za predsednicu GrO SNS Smederevo

Danas je u Smederevu održana Izborna skupština Gradskog odbora Srpske napredne stranke Smederevo. 

Dosadašnja poverenica Jasmina Vojinović, jednoglasnom odlukom delegata Izborne skupštine, izabrana je za predsednicu Gradskog odbora SNS Smederevo. Sednicu su svojim prisustvom uveličali potpredsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Branko Malović i njegovi saradnici.

sns izvršni

Posle intoniranja himne Srpske napredne stranke "Tamo daleko", verifikaciona komisija je konstatovala kvorum za punovažno odlučivanje, a potom je izveštaj o dosadašnjem radu Gradskog odbora podnela poverenica Jasmina Vojinović. 

sns jasmina

Ona se zahvalila svim svojim saradnicima, predsednicima Mesnih odbora i aktivistima, na velikom zalaganju, požrtvovanosti u radu i istakla ih kao najzaslužnije za to što Srpska napredna stranka u Smederevu danas ima čime da se pohvali.
Delegat i predsednik Mesnog odbora Karađorđev dud, Nikola Mijatović, obrazložio je predlog 132 delegata Izborne skupštine Gradskog odbora SNS Smederevo da se Jasmina Vojinović izabere za predsednika ovog odbora.

sns mijatović

"Velika mi je čast da u ime potpisanih delegata za predsednika Gradskog odbora  predložim  Jasminu Vojinović, ženu koja posvećeno, uspešno i marljivo, kao jedan od poverenika već četiri godine stoji na čelu našeg odbora. Svojom energijom, entuzijazmom i kooperativnošću zajedno sa svima nama dovela je ovaj odbor do samog vrha, što pokazuju i ostvareni rezultati održanih izbora u proteklom periodu. Prva među jednakima, uvek je davala svoj maksimum i time motivisala sve nas da još više i predanije radimo. Privržena stranačkom radu, uvek dostupna svakom našem članu, svakom našem građaninu i prisutna pri svakoj stranačkoj aktivnosti. Humanista po vokaciji, pomogla je mnogim porodicama da prebrode teške životne trenutke. Kao rezultat njenog predanog rada Srpska napredna stranka u Smederevu višestruko je uvećala svoje članstvo. Posebnu pažnju i podršku pružala je mladim ljudima, nesebično prenoseći svoje znanje i iskustvo na njih. Ona savesno i odgovorno obavlja funkciju poverenika stranke u ime i u interesu svih nas. Uspela je da nas ujedini i pokazala nam da samo zajedno, samo kao tim možemo biti uspešniji. Predlažem Jasminu Vojinović za predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke Smederevo, jer ona zna, može i hoće da nas vodi stazom kojom, na čelu sa našim predsednikom Aleksandrom Vučićem , idemo putem napretka, mira i stabilnosti", istakao je Mijatović u svom obraćanju Skupštini.

sns verifikaciona

Nakon što je predsednica Izborne komisije saopštila rezultate glasanja, prema kojima je Jasmina Vojinović jednoglasno  izabrana za predsednicu Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Smederevu i posle gromoglasnog višeminutnog aplauza, nova predsednica, Jasmina Vojinović, obratila se Skupštini i izrazila zahvalnost.

sns glasanje

"Želim da se zahvalim svima Vama koji ste danas ovde, ali i svima onima koji nisu prisutni, a koji godinama neumorno rade i podržavaju politiku našeg Predsednika Aleksandra Vučića i Srpske Napredne Stranke. Poštovani saradnici, hvala vam na ukazanom poverenju, biće mi velika čast da vodim Gradski odbor Srpske napredne stranke Smederevo. Ova čast nosi i veliku odgovornost, naročito u današnjem vremenu koje je puno teških izazova. Imamo tu privilegiju da učimo od najboljeg među nama, najboljeg kojeg je Srbija ikada imala, našeg Predsednika Aleksandra Vučića. Nastavićemo da radimo marljivo i požrtvovano, kako bismo obezbedili još bolje uslove za život našim Smederevcima. Pozivam vas na zajedništvo i slogu, pozivam vas na sabornost oko vizije  našeg Predsednika Aleksandra Vučića kako Srbija treba da izgleda, jer samo ujedinjeni možemo ostavriti velike snove. Naš posao je da pružimo podršku Predsedniku Aleksandru Vučiću i čuvamo naš grad i našu državu", rekla je Jasmina Vojinović.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2