Februar 23, 2024

Smederevo: priprema se teren za novu transfer stanicu

Danas je gradonačelnik Smedereva Jovan Beč obišao početak radova na pripremi lokacije koja je predviđena za transfer stanicu, saopštio je Grad Smederevo. 

"Gradonačelnik Smedereva Beč je sa načelnikom Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i investicije Draganom Krstićem i predstavnicima Vodoprivredno privrednog društva "Smederevo" d.o.o. obišao radove i razgovarao o svim važnim temama i dinamici izvođenja radova. Vrši se uređenje parcele površine 120 ari na lokaciji bivšeg postrojenja za ambalažiranje Godomin", saopštio je Grad Smederevo. 

Kako navode, u planu je da u skladu sa dinamikom izvođenja radova sam proces pripreme bude završen u narednih sedam radnih dana. Projekat izgradnje transfer stanice je vredan 342 miliona dinara i jedan je od najsavremenijih projekata gradnje u Srbiji. 

"Gradonačelnik Beč naglašava da veruje će u saradnji sa Ministarstvom zaštite životne sredine uskoro biti završena finansijska konstrukcija i potpisan ugovor o izgradnji transfer stanice. Takođe, ističe da će izgradnjom transfer stanice, a u skladu sa politikom predsednika države Aleksandra Vučića, biti  rešen višegodišnji problem grada Smedereva koji se odnosi na odlaganje i deponovanje komunalnog otpada", saopštio je Grad Smederevo.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2