Februar 23, 2024

EKSKLUZIVNO: Zbog Smederevske Palanke raskid koalicije SNS-SPS i u Kovinu

Srpska napredna stranka odlučila je da raskine koaliciju sa Socijalističkom partijom Srbije i u Kovinu, nakon što je raskid ove koalicije najavljen u Smederevu i Velikoj Plani, a sve zbog dešavanja u Smederevskoj Palanci.

Da podsetimo, krivci za katastrofalno stanje u Smederevskoj Palanci, članovi DS i SPS, koji su ovu podunavsku opštinu zadužili za 4 MILIJARDE dinara, ponovo se udružuju u ko zna kojem slabom opozicionom pokušaju da naude vlasti koju suvereno vodi SNS sa partnerima iz PUPS, NS i JS.

SPS u Smederevskoj Palanci predvode Petar Jelić, koji je u vreme vladavine DS bio zamenik predsednika Opštine i sekretar Slavoljub Đurić. Ova dvojica su podjednako odgovorna za katastrofalno stanje u Smederevskoj Palanci, kao i vlasnik DS Radoslav Milojičić Kena, poznat po bahatom ponašanju i brojnim nezakonitim radnjama.

Za Jelića i Đurića takođe se vezuju brojne afere, o kojima ćemo u feljtonima pisati u narednim danima, piše ePodunavlje.

Zbog ovakog ponašanja odbora SPS u Smederevskoj Palanci, Srpska napredna stranka raskinuće koaliciju sa SPS u Smederevu i Velikoj Plani, a sada i u Kovinu.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2