Februar 23, 2024

SNS dao rok SPS da do petka povuče potpise sa inicijative

SPS ima rok do petka da povuče potpise za sazivanje vanredne sednice Skupštine Opštine Smederevska Palanka. Ukoliko to ne učine, Srpska napredna stranka raskinuće sa njima koaliciju u Smederevu, Velikoj Plani, Kovinu i Vrbasu, nezavnično saznaje regionalni portal ePodunavlje.

SPS je u Smederevskoj Palanci u opoziciji, jer su predsednik Petar Jelić, koji je u vreme vladavine DS bio zamenik predsednika Opštine, i sekretar Slavoljub Đurić, u prijateljskim odnosima sa vlasnikom DS Radoslavom Milojičićem Kenom.

Koalicija SPS-DS, tačnije pomenuti trio koji je vodio Opštinu, kad-tad odgovaraće za katastrofalno stanje i činjenicu da je, posle njih, Smederevska Palanka ostala zadužena za četiri MILIJARDE dinara.

- Vrh SNS je razgovarao sa vrhom SPS i dogovoreno je da odbornici SPS neće podržati Keninu inicijativu za sazivanje vanredne sednice lokalnog parlamenta. Međutim, Kenini prijatelji Pera i Đura neće da odustanu i tvrde da su pod direktnom protekcijom Branka Ružića. Ako je SPS više stalo do Pere i Đure nego do koalicije sa SNS u Smederevu, Velikoj Plani, Kovinu i Vrbasu neka istraju. SNS je prilično krut po ovom pitanju. Posle petka razgovora više nema, kaže naš izvor iz SNS.

Last modified on Nedelja, 25 Juni 2017 15:14

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2