Februar 23, 2024

Demokrate u svom oprobanom maniru nastavljaju da lažu građane Srbije

Srpska napredna stranka saopštava da je Demokratska stranka, partija osvedočenih lažova, lopova, batinaša i prevaranata, danas još jednom, u svom oprobanom maniru, najbezočnije slagala građane Srbije.

Radoslav Milojičić Kena, poznat po tome što prebija građane na ulicama, preti narodnim poslanicima da će da im izbuši gume na kolima, ali i po tome što sa kolegama iz DS-a u kafani može da popije 500 piva, ali ne i da ih plati iz svog džepa, već parama građana Srbije – sramota je Srbije, a slika je i prilika Demokratske stranke i njen istinski predstavnik.

Poručujemo batinašu, lopovu i lažovu, Radoslavu Milojičiću Keni, koji je toliko pokrao i zadužio Smederevsku Palanku, sve njene ustanove i javna preduzeća da godinama neće moći da se oporave od njega i njegove bahatosti – da je prošlo vreme i njega i njegovih batinjanja, laži i pljačke.

Demokratskoj stranci poručujemo da, u nedostatku političkih ideja i programa, slobodno nastavi sa laganjem, varanjem i podmetanjem - od glasanja iz Bodruma i upućivanja pretnji smrću sebi samima, kidnapovanja sopstvenih odbornika, do svakodnevnih prljavih izmišljotina – jer im građani Srbije, koje su opljačkali do gole kože, ništa više ne veruju.

Služba za informisanje
Srpska napredna stranka

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2