Juli 14, 2024

ZOBENICA: Situacija u Podunavlju poprilično problematična!

Potpredsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Damir Zobenica, gostujući u emisiji "Intervju" na RTV Pančevo, naglasio je da je situacija u Podunavskom okrugu poprilično problematična. 

Pohvalivši rad Branka Malovića, koordinatora za Podunavlje, Zobenica je istakao da je izbor Malovića za podpredsednika IO SNS "svojevrsno priznanje za veoma uspešan stranački rad i angažman". 
- Upravo zbog te činjenice, Malović je često meta napada neostvarenih pojedinaca koji samo pokazuju kakvo smo društvo, odnosno da se uspeh kod nas ne prašta. On je rešio da se obračuna sa svime što je nelegalno i nezakonito, generalno sa svime što nije bilo normalno, rekao je Zobenica.
On je i najavio da će Podunavski okrug, do kraja mandata, izgledati potpuno drugačije, da će lokalne samouprave biti sređene, politički odnosi korektni, a SNS veoma organizovana i jaka, jer "SNS ima ljude koji mogu da ostvare rezultate". 
- Izuzetno težak posao je u Podunavskom okrugu, gde je situacija problematična u sve tri opštine na različite načine. Hvala Bogu što imamo Branka kod nas u timu i što smo sada kolege potpredsednici Izvršnog odbora, zaključio je Zobenica.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2