Decembar 10, 2023

Počinje rekonstrukcija trotoara u ulici Svetog Save

By Februar 01, 2018 0

Započeti su radovi na projektu sanacije trotoara u ulici Svetog Save u Smederevskoj Palanci u dužini od 160 metara, tačnije od raskrsnice sa ulicom Vuka Karadžića (od zgrade Suda) do raskrsnice sa ulicom Prvog Srpskog ustanka (pešačka zona).

Za vreme trajanja radova ulica Svetog Save biće zatvorena za saobraćaj, a prvog dana ekipe preduzeća „Niskogradnja“  počele su sa orezivanjem stabala drvoreda duž ulice. Projektom je takođe predviđeno da se zamene dotrajali ivičnjaci u dužini od 160 metara, kao i da se postave nove behaton ploče.

Svetog save
Prema rečima predsednika Privremenog organa opštine Smederevska Palanka Nikole Vučena, rekonstrukcija trotora u ulici Svetog Save je bila neophodna jer su ploče potpuno dotrajale i predstavljale su opasnost za sugrađane posebno kada su loši vremenski uslovi. 
- Odlučili smo da postavimo nove behaton ploče, kakve su na trotoaru u donjem delu ulice Svetog Save, a stare ploče koje su upotrebljive biće skladištene a zatim i iskorišćene, rečeno je iz Privremenog organa opštine Smederevska Palanka.
Planirano je da se radovi završe u narednih 20 dana ukoliko vremenski uslovi budu povoljni.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2