Decembar 10, 2023

Proba 8. marta plaćena više od pola miliona dinara iz budžeta Smedereva?

By Februar 26, 2018 0

Gradonačelnica Smedereva Jasna Avramović organizovala je pre par dana probu proslave 8. marta, u smederevskom restoranu "Holivud". Kako nezvanično saznajemo, sve je to, direktno ili indirektno, platila sa više od pola miliona dinara iz budžeta Smedereva?!

Prema našim izvorima, pravi razlog organizovanja ovog provoda bilo je prebrojavanje članova "Pokreta za Smederevo", koji je, evidentno, još uvek aktivan i koji samo zloupotrebljava ime najveće političke opcije - Srpske napredne stranke.

- Prvo, ovakle lumperajke nisu odlika ozbiljne političke opcije kakva je SNS i Gradonačelnica nikada ne bi iz stranke dobila odobrenje za ovako nešto. Drugo, njena vešta manipulacija imenom Srpske napredne stranke i predsednika Aleksandra Vučića, više ne prolazi. Ovo je samo pokušaj zbunjene dr Avramović da sebe prikaže kao nekog ko ima podršku. A da je stvarno ima, ne biostala bez krvoruma na poslednjoj Skupštini Grada. Odbornici sujoj jasno stavili do znanja da je njenim manipulacijama kraj, kaže naš izvor iz SNS. 

jasna1

Naš izvor tvrdi da je neophodna revizija gradskog budžeta, jer ga Avramovićeva koristi za ličnu promociju i jačanje "Pokreta za Smederevo", tako što je sredstva svih građana raspodeljivala nekakvim udruženjima i fantomskim sportskim klubovima, koji okupljaju aktiviste njenog pokreta.  

Da podsetimo, maja prošle godine, Jasna Avramović je na tvrđavi organizovala "porodični dan", proslavu koja je, kao, bila posvećena pobedi Aleksandra Vučića. A desilo se sasvim suprotno. Ona je zloupotrebila pečat stranke i pobedu Vučića na predsedničkim izborima, kako bi se urušavala ugled SNS koji iz dana u dan jača u Smederevu. 

Ona je imala spremne novinare koji otvoreno zastupaju opozicione stavove i koji su u nacionalnim medijima osuli uvrede na račun SNS, a sve zbog nekakvog bona, koji je Jasna štampala, pečatirala i delila, bez znanja ikoga iz SNS. 

Za te iste bonove obezbedila je hranu i piće i za to je isplatila nekoliko miliona dinara. Pomenuti bonovi su pre podele fotografisani i šerovani na društvene mreže, kako bi lažni novinari mogli da pripreme vređanje SNS

 

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2