Februar 23, 2024

JEREMIĆU GDE NALAZIŠ OVAKVE BITANGE: Ovo su dela šefa izbornog štaba Vuka Jeremića!

Potera policije za osvedočenim kriminalcem i nasilnikom Igorom Milenkovićem Mačkom, šefom izbornog štaba Vuka Jeremića u Smederevskoj Palanci, uskoro će da se okonča, a onda ga čeka ozbiljna zatvorska kazna.

Milenković je Jeremiću pokvario kampanju u ovoj podunavskoj opštini. Vuk Limunov je smislio da lažima, obmanama javnosti i neosnovanim prijavama označi članove Srpske napredne stranke kao nasilnike, ali je Mačak suviše brzo narod podsetio na svoj kriminalni karakter.

Mačak je sa sinoć, sa još devetoricom, sa bokserom na ruci, pretukao pedesetčetvorogodišnjeg aktivistu SNS Dragana Mihailovića, a drugim aktivistima SNS je pretio da će im paliti kuće i vikendice. U septembru prošle godine, u sred centra, fizički i verbalno napao je bivšeg predsednika Opštine Toplicu Pintorovića.

Na fotografiji iznad, pored Mihailovića koji se nalazi u palanačkoj bolnici, prikazano je lice fudbalskog sudije Uroša Ristića, kojeg je u Ratarima, u poslednjoj sezoni postojanja FK "Vodice", pretukao pred gledaocima i igračima, na sred terena. 

Milenković je do skoro bio deo mafijaškog klana Radoslava Milojičića Kene i vodio je FK "Vodice", kojem je preko Centra za razvoj sporta, iz budžeta opštine Smederevska Palanka, za samo godinu dana uplaćeno neverovatnih 13.500.000 dinara, iako su igrali najniži rang takmičenja.

Tako se vladalo Smederevskom Palankom, tako se sejao strah, a opština zadužila za više od 24 MILIONA EVRA.

Ovo nije kršenje izborne ćutnje, ovo je potera za kriminalcima koji, u želji da se dokopaju vlasti, širom Srbije seju politiku mržnje, pozivaju na linč i čine ozbiljna krivična dela.

Last modified on Subota, 24 Mart 2018 09:21

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2