April 12, 2024

PROČITANA JASNINA ZAVERA: Tri odbornika pripremana da plasiraju laži protiv SNS

By Februar 05, 2019 0

Ukaljani odbornici ružnih biografija Milorad Mitrović, Novica Stefanović Hilton i Dragutin Mirković Mačor, svakodnevno se nalaze u kabinetu gradonačelnice Smedereva Jasne Avramović, pod čijom komandom kuju zaveru protiv funkcionera Srpske napredne stranke.

Pitamo gradonačelnicu Avramović, šta isključeni odbornik Mirković svakodnevno traži kod nje u kabinetu i zašto zajedno tajno razgovaraju sa članovima opozicije? Takođe, šta ova druga dva odbornika rade svakodnevno kod nje u kabinetu, a za kabinet predsednika Skupštine verovatno ne znaju ni gde se nalazi.

Ovaj scenario prepun laži već je viđen u izvedbi jednog od njih, Mačora Mirkovića isključenog iz SNS, koji je kao "javno otvorio dušu", u nameri Jasne da blati Srpsku naprednu stranku i da se "ledena kraljica" sačuva kao neko ko će i dalje da raspolaže budžetom Smedereva, od kojeg je njen klan, na štetu svih Smedrevaca, više nego profitirao.

Mirković se namenjao stranaka, uvek trčeći za Jasnom. Bio je član Koalicije za bolje Smederevo, potom prešao u Pokret za Smederevo, pa onda u SNS, kada i nekrunisana Jasna, zahvaljujući kojoj je obezbedio zaposlenje za oba deteta. Smederevci pričaju i da mu je isplatila enormnu odštetu za jabukar, za koji kažu da ga je sam sebi zapalio. 

Ona ga predstavlja kao "uglednog domaćina", što Mirković ni u jednom segmentu nije i nikada neće biti. Čak ga je posle isključenja iz članstva SNS vodila po Beogradu, varajući i njega i narod da će mu vrh ove stranke pomoći. Uprkos Jasninim lažima i pokušajima da ga "umije", Mačor je svim Smederevcima poznat po incidentnim situacijama i već je osuđivan za uvredu i klevetu. Poznat je i među navijačima, koji su zbog njegovih "moralnih vrednosti" hteli da ga bace u bunar. 

Možda će nosilac ove zavere da bude Milorad Mitrović, poznat po priči da je njega "baba rodila i stvorila", pa se za Jasnu edipovski vezao, više za novac iz budžeta nego za nju lično. A da je za Jasnu "vezan"dokazuju i fotografije iz njegovog doma, koje je podelio na društvenim mrežama, na kojima pokazuje koliko je veran i odan golubovima. Inače, poznat je po tome što je odmah posle uzete otpremnine iz Želvoza, odmah protivzakonito, po Jasninom naređenju, počeo da radi u Sportskom centru, a ženu mu je Jasna zaposlila kao servirku u vrtiću. 

mitrovic1

Možda će to biti Hilton, čije se podaništvo prema Jasni uveliko prepričava i koga je obezbedila sa mnogo manje ulaganja, nego što je to prema drugima morala da čini. Još se prepričavaju njegova kriminalna dela iz mladosti, koja i sam pominje kada popije koju više, ali kako u tom stanju i sam kaže, on je bio "amater u odnosu na Jasnu". Hilton je u Osipaonici držao kafić koji je izgoreo. Kažu da je upaljen zbog zelenašenja.

Njih dvojica su poznati i po tome što se posle sednice Skupštine slikaju za govornicom, pred praznom salom, kako bi na fejbuku dokazali da su bili na skupštini, a ne u Plavoj sali u kojoj Jasna za svoje odane sluge služi pečenje.

Sve ih je Jasna stavila na odborničku listu, koju je sama kreirala, kao i njihove živote, i sada je vlasnik njihovih tužnih sudbina. Smederevci dobro znaju ko je ko od ove crne trojke, spremne na sve zbog podaništva prema onoj koja odavno nema kredibilitet da vodi Smederevo.

Iako planiraju da nastavak bude sličan, biće samo podjednako jalov kao i dosadašnji napori Avramovićeve da okalja poštene ljude iz SNS, koje prezire jer su je razobličili u očima građana Smedereva, ali i široj javnosti otkrili njene mahinacije.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2