Decembar 10, 2023

Cirkus klovna Truffauta ostao bez publike u Palanci

By Februar 23, 2019 0

Cirkuzanti i dvorske lude nekada su imali šmeka, znali su da "zapale" narod da ih nasmeju, oraspolože, a ovi današnji cirkusni klovnovi poput Truffauta, sa naglašenim engleskim humorom pod moranjem i neslanim šalama o ženama i deci, isključivo izazivaju gađenje. 

Tako je danas bilo i u Smederevskoj Palanci. SerGej, u devastiranom stanju nalik Krastiju iz Simpsonovih i u maniru "Karleuša/Vranješ ima mladež, nema mladež", više je priličio vašarskoj pijanoj šatri, pa je i ono malo "dick šaptača", i pre kraja predstave, napustilo centralni trg.

Čak se i lažna elita gnušala izrečenog, jer su usta klovna Truffauta bila puna porno aduta. Uvijajući se poput hobotnice, vokabularom punim prostakluka i mizoginije, olinjali umišljeni džukac vrteo je svoj tezgaroški monolog. Nije ni primetio da čak i slični njemu odrično vrte glavama i odlaze.

Da sve bude grđe i prizemnije, dogovarajući se oko honorara ispred kafane "Kralj", SerGejeva ekipa potukla se sa uKenanim mačorima i profesionalnim pratiocima cirkuske turneje iz Smedereva, među kojima je bio i "tužibaba džeparoš iz voza". Kakva bruka za žuto pravosuđe. Da ih cirkuzanti šamaraju!

Odšetaše, svako na svoju stranu, k'o pijandurini opanci.

Last modified on Subota, 23 Februar 2019 18:16

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2