Decembar 10, 2023

Predsednik Vučić posetu Podunavskom okrugu započinje u Velikoj Plani

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posetu Podunavskom okrugu, 9. marta u okviru predsedničke kampanje "Budućnost Srbije", započeće u Velikoj Plani, potom ide u Smederevsku Palanku i Smederevo.

U Velikoj Plani predsednik Vučić posetiće novi pogon tekstilne kompanije "Makaron Moda", u koji su vlasnici uložili dva miliona evra. Imaju zaposleno 150 radnika, a najavljuju proširenje kapaciteta do 400 radnih mesta. Potom će posetiti rekonstruisanu biblioteku "Radoje Domanović", koja ove godine obeležava 70 godina postojanja.

Posetu Smederevskoj Palanci započeće obilaskom fabrike opreme i mašina "Goša FOM", a potom će obići rekonstruisani Narodni muzej. Potom će posetiti štandove mladih poljoprivrednika u Azanja, koji će ga dočekati ispred svoje zemljoradničke zadruge stare 125 godina. Posetu Smederevskoj Palanci predsednik Vučić završiće obilaskom pogona za proizvodnju konzumnih jaja "Mikros Union" u Selevcu, čiji je godišnji proizvodni kapacitet 60 miliona jaja.

Predsednik Vučić će u Smederevu posetiti Gimnaziju, osnovanu 1871. godine, koju pohađa 740 učenika i na kojoj su započeti obimni radovi na rekonstrukciji, vredni 168 miliona dinara. Posle posete Gimnaziji, predsednik Vučić će se obratiti građanima na centralnom trgu, gde se očekujviše od 10.000 ljudi.

Kampanju "Budućnost Srbije" predsednik Vučić je započeo 7. februara. Najavljujući kampanju, on je izjavio da će obići svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate i dalje planove, kao i da čuje njihove primedbe.

- Naš slogan je "Budućnost Srbije". Smatramo da smo promenili izgled zemlje. Stvari nisu idealne, nikada neće ni biti, ali smo mnogo toga dobro učinili, a možemo i hoćemo još napornije da radimo, rekao je Vučić.

On očekuje da obiđe više od 100 opština, da čuje primedbe ljudi, šta ih tišti, kao i da im se pokaže "koliko smo škola, vrtića, bolnica otvorili ili obnovili, a u kakvom su katrastrofalnom stanju bili"

Last modified on Četvrtak, 07 Mart 2019 07:51

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2