Juli 14, 2024

Projekat PU Smederevo "Lajk za Bezbednost" u OŠ "Vuk Karadžić" u Palanci

By Oktobar 16, 2019 0

Edukativna radionica koja se sprovodi u saradnji sa Fondacijom Tijana Jurić biće održana u četvrtak 17. oktobra

Policijska uprava u Smederevu, po odobrenju Direkcije policije, realizuje projekat pod nazivom "Lajk za bezbednost" u cilju podizanja nivoa bezbednosne kulture školske populacije u odnosu na rizike i nove oblike nasilja na internetu kojima su izloženi mladi, sprovođenjem različitih oblika edukacija.

Projektne aktivnosti koje se odnose na edukaciju učenika, njihovih roditelja i nastavnika će se sprovesti u obliku radionica i to u pet osnovnih škola na području Policijske uprave u Smederevu, odnosno tri škole na području grada Smedereva, kao i OŠ "Vuk Karadžić" na području opštine Smederevska Palanka i OŠ "Sveti Sava" na području opštine Velika Plana.

Edukacije se sprovode u saradnji sa Fondacijom Tijana Jurić, partnerom projekta "Lajk za bezbednost", a predavanja ispred Fondacije održava novinar i publicista Vlada Arsić.

Edukativne aktivnosti u navedenim školama se sprovode kao radionice namenjene učenicima viših razreda osnovnih škola (5,6,7 i 8. razreda) i predavanja namenjena roditeljima i nastavnicima.

Navedene aktivnosti se realiziju u periodu do 18.oktobra, a radionica u OŠ "Vuk Karadžić" u Palanci biće održana u četvrtak 17. oktobra, dok će u OŠ "Sveti Sava" u Velikoj Plani ona biti relazovana u petak 18. okotbra.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2