Decembar 06, 2021

 

postanska 28.10.2021

ePodunavlje

ePodunavlje

U čast 100 godina postojanja i neprekidnog rada Banke Poštanska štedionica, u PTT muzeju svečano je promovisana prigodna poštanska marka.

Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava javnost da će preko Poštanske štedionice isplatiti redovnu i privremenu novčanu naknadu za mesec oktobar 2021. godine.

Opština Velika Plana započela je radove na sređivanju severnog ulaza u grad. Radove, vrednosti 16.250.160,00 dinara, izvode radnici JKP "Miloš Mitrović".

Banka Poštanska štedionica AD Beograd objavila je na svoj sajtu informaciju o isplatama.

Banka Poštanska štedionica AD Beograd objavila je na svoj sajtu informaciju o isplatama.

Dvadeset porodica izbeglih i prognanih lica iz bivših jugoslovenskih republika BiH i Hrvatske koje imaju prebivalište u Smederevu, dobilo je nove stanove u naselju Kovačićevo, gde je i organizovana svečana dodela ključeva, u zgradi u ulici Jozefa Šulca.

Ekonomsko- trgovinska i Tehnička škola u Smederevu dobile su donaciju Ekonomskog fakulteta u Beogradu, u vidu stručne literature čiji su autori profesori ovog fakulteta.

U četiri redovne akcije dobrovoljnog davalaštva krvi koje je, u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi, u oktobru organizovao Crveni krst Smederevo, prikupljene su 222 jedinice dragocene tečnosti.

U organizaciji Grada Smedereva, na centralnom gradskom trgu i ove godine je obeležen oktobar – Međunarodni mesec borbe protiv raka dojke.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Smederevu obeležio je stranačku slavu Svetu Petku. Sečenju slavskog kolača u prostorjama lokalnih naprednjaka prisustvovalo je rukovodstvo gradskog odbora, članovi SNS-a, predstavnici javnih preduzeća i ustanova, ali i gosti, predstavnici drugih političkih organizacija.

Strana 1 od 250

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2