Juni 29, 2022

 

postanski 17.06.22

ePodunavlje

ePodunavlje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, zaplenili su više od 1,1 kilogram marihuane i uhapsili supružnike S. C. (48) i Z. C. (29) iz Smedereva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz smederevske Policijske uprave.

Početak leta, kao i letnje sezone pozorišnih festivala obeležiće 9. po redu festival Teatar u Tvrđavi, koji će od 30. juna do 5. jula pod zidinama malog grada Smederevske tvrđave u Smederevu ugostiti brojne posetioce koji će imati priliku da pod vedrim nebom uživaju u raznovrsnom pozorišnom programu.

Odbornici Skupštine grada usvojili su na 14-oj sednici prvi rebalans ovogodišnjeg budžeta kojim su prihodi i rashodi uvećani za 323 miliona dinara u odnosu na prvobitnu odluku iz decembra prošle godine.

U sredu, 29. juna, ukoliko se stvore povoljni meteorološki uslovi, biće izveden tretman suzbijanja odraslih komaraca na teritoriji grada Smedereva uređajima iz vazduha, najavljuju iz Društva za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju „Eko san plus“.

Skupština Grada Smedereva, 14. po redu, zakazana je za sredu, 29. jun u 10 časova.

Aleksandar Mitrović, najbolji strelac reprezentacije Srbije, danas je bio gost u Gradskoj upravi Smederevo kod gradonačelnika Jovana Beča. 

U sredu, 29.06.2022. godine, u 13 časova internacionalni tim Trke mira stiže u Smederevo na Gradski trg. 

Biblioteka "Radoje Domanović" Velika Plana besplatno će upisivati sve učenike osnovnih i srednjih škola, sa teritorije naše opštine, koji su u školskoj 2021/2022. godini postigli odličan uspeh, sa svim peticama.

Na dan Svetih apostola Vartolomeja i Varnave, crkva u Velikoj Plani koja nosi njihovo ime obeležila je svoju slavu. 

Gradonačelnik Smedereva Jovan Beč  ugostio je u Gradskoj kućiučenike generacije, nosioce Vukove diplome i sportiste generacije, koji su došli u pratnji direktora škola. 

Strana 1 od 281

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2