Maj 09, 2021

 

posta 30.3.2021

Potraga za nasilnikom koji je tukao i oteo devojku

By Decembar 08, 2020 0

Smederevska policija intenzivno traga za dvadesetosmogodišnjim M.O. iz Lugavčine koji je u ponedeljak ujutru oteo i pretukao svoju bivšu devojku I.A. potvrđeno je za naš portal u Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu.

Drama je počela nakon što je begunac, sa još dvojicom drugara, došao do kuće na periferiji Smedereva u kojoj je njegova bivša devojka bila sa sadašnjim momkom. Nakon kraće rasprave njih dvojice, M.O. je nesretnu devojku uhvatio za kosu, i potom, gotovo polugolu, u majici i gaćicama, odvukao do taksi vozila, kojim su se odvezli do njegove kuće u Lugavčini.

-Ono što je započeo ispred kuće iz koje je odvukao, nastavio je u vozilu, uprkos što su ga drugari ubeđivali da prestane da bude nasilan. Tukao je sve vreme vožnje, a nastavio je da je bije i kada su stigli u njegovu kuću. Ona je, iskoristivši trenutak nepažnje nasilnika, kada je izašao iz prostorije u kojoj su bili, uspela da se dokopa mobilnog telefona i pozove roditelje koji su ubrzo došli po nju – kaže naš sagovornik upućen u istragu.

Ceo slučaj je prijvaljen policiji. Na sreću, kako saznajemo, devojka je prošla sa lakšim telesnim povredama, ali su tragovi nasilja vidljivi po celom telu.

Policija je raspisala potragu za nasilnikom, a nakon privođenja očekuje se da, uz krivičnu prijavu, bude saslušan i u Osnovnom javnom tužilaštvu gde će se voditi postupak.

Last modified on Nedelja, 27 Decembar 2020 21:40

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2