Print this page

AZANJA: Potukle se pijane pristalice Vuka Jeremića (VIDEO)

By April 09, 2018 0

Kriminalci i batinaši Vuka Jeremića, kada nemaju koga da pretuku, pijani se pobiju međusobno. Tako je bilo i sinoć u Azanji, ispred kafane Dragana Đavola Minića, u kojoj su "slavili" prelazak cenzusa na poslednjim lokalnim izborima u opštini Smederevska Palanka.

Kaže naš narod "sa kim si takav si". Tako se i Jeremić, koji se izdaje za nekakvog "harvardskog đaka" i predstavnika kvazi elite iz beogradskog "kruga dvojke", okružio propalicama.

Tuča je izbila ispred kafane Dragana Minića, koji i sam sebe naziva "Đavo". U tuči je učestvovao i Jeremićev šef izbornog štaba Igor Milenković Mačak, koji će, po krivičnoj prijavi Opštinskog javnog pravobranioca u Smederevskoj Palanci, uskoro pred Tužilaštvo za organizovani kriminal. Ovaj batinaš, koji je sa svojim mudžahedinima u kampanji pretukao aktivistu SNS na kućnom pragu, a ranije fizički napadao bivše rukovodioce opštine i premlaćivao fudbalske sudije prekidajući utakmice, odgovaraće za proneveru više desetina miliona dinara, dok je vodio nižerazredni FK "Vodice" iz istoimenog sela.

Na snimku se vidi kako Milenković skače i šutira nama nepoznato lice, a "gospodin" što urla je "Đavo" lično.

Prisutan je bio i Nenad Milojičić "Keks", Jeremićev lider u Palanci, inače direktor jedne škole, koji je u ovoj opštini poznat po neodgovornosti prema detetu iz vanbračne zajednice. Dete će ove godine postati đak prvak, a da ga otac niti jednom nije posetio. Čak je majci deteta pretio umanjenjem alimentacije, jer j "u međuvremenu i sa svojom ženom dobio dete". 

Pretnja je upućena nakon što je majka vanbračnog Keksovog deteta javno iznela lično mišljenje da neko ko je neodgovoran prema svom detetu ne može da bude direktor škole, a još manje da se kandiduje i od naroda na izborima traži mandat za odgovorne funkcije.

Last modified on Utorak, 10 April 2018 05:41