April 16, 2021

 

posta 30.3.2021

Kenino zlo još uvek ubija Smederevsku Palanku

By Novembar 27, 2018 0

Da je palanačkom zlotvoru Keni sopstveni džep uvek bio ispred interesa građana dokazuje više afera, zbog kojih će se uskoro naći pred sudom. Biće to dugo čekana pobeda Smederevske Palanke nad dželatom čija su nedela upropastila ovu varoš, objavila je TV Jasenica.

Poslednja u nizu je izdavanje palanačkog bazena uz ugovor koji bi i petogodišnjaci osporili. A prethodile su stelt vodovod na trasama Glibovac – Kusadak i Azanja – Selevac – Bačinac, prevara interno raseljenih lica, krađa igrališta za palanačku decu, kriminalno-mafijaška afera „Dom JNA“, zloupotrebe i pljačka preko sportskih kolektiva, afera „garaža“, afera „Mikulja“, afera „najk patike“ i mnoge druge, objavila je TV Jasenica. 

Protiv Kene je u periodu pre uvođena prinudne uprave podneto više od 45 krivičnih prijava zbog višegodišnje pljačke Smederevske Palanke. I sve su one negde tavorile, o njima niko u „malim“ tužilaštvima nije govorio. Po uvođenju prinudne uprave, Javno pravobranilaštvo podnelo je krivične prijave protiv Kene, ali ovoga puta Tužilaštvu za organizovani kriminal i specijalizovanom tužilaštvu koje se bavi borbom protiv korupcije i privrednog kriminala. 

- Odgovaraće zato što je građane Smederevske Palanke držao u izolaciji, u mraku, bez vode, bez puteva, zato što im je uništio zdravstvo, školstvo, sport, kulturu, javna preduzeća, zato što je ukrao vodovod, zato što je sa Šutanovcem uništio Dom JNA, zato što je kupovao najk patike za 23 miliona dinara...Odgovaraće zato što je kriminalac kakvog Srbija ne pamti!, objavila je TV Jasenica.

Krivična prijava koja ovih dana dobija epilog, nažalost na štetu Smederevske Palanke, jeste prevara interno raseljenih lica. 

Pogledajte izjavu predsednika opštine Nikole Vučena na tu temu.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2