Maj 09, 2021

 

posta 30.3.2021

Krivična prijava zbog prodaje falsifikata i hapšenje zbog narkotika

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, u saradnji sa Poreskom policijom, podneli su Osnovnom javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv četrdesetsedmogodišnjeg muškarca iz Smedereva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću, neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena i nedozvoljeno skladištenje robe, saopšteno je iz PU Smederevo.

Policijski službenici su prilikom pretresa stana osumnjičenog pronašli više različitih električnih alata bez prateće dokumentacije, za koje se sumnja da su falsifikati renomiranih robnih marki. On se sumnjiči da je ovaj alat prodavao kao originalne proizvode.

U dve odvojene akcije, policija je uhapsili D. J. (62) i B. V. (38) iz Smedereva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

-Policijski službenici su, pretresom kuća osumnjičenih, pronašli više paketića sa ukupno 580 grama „spida“ koji su, kako se sumnja, nameravali da prodaju na području Smedereva. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Smederevu – navedeno je u saopštenju.

Last modified on Nedelja, 05 Juli 2020 14:20

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2