Oktobar 18, 2021

 

postanska 09.07.2021

ePodunavlje

ePodunavlje

Hipodrom u Velikoj Plani danas je ponovo otvoren. 

Vrednost izvoza 15 najvećih izvoznika u Srbiji za osam meseci ove godine bila je 3,4 milijarde evra, a najveći izvoznici su Ziđin Bor kuper, čiji je izvoz bio 556,1 milion evra, i vlasnik smederevske železare HBIS grupa, sa izvozom od 409,4 miliona evra, objavilo je Ministarstvo finansija.

Tri devojčice prvo su se verbalno, a zatim i fizički sukobile u jednom naselju kod Smedereva, po povratku iz škole, prenosi RTS.

Novčana pomoć u iznosu od 50 evra, odnosno oko 5.900 dinara, sutra će biti isplaćena na račune penzionera i još nekoliko kategorija građana.

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost koja se održava u Palati Srbija završena je posle dvočasovnog zasedanja.

Ovo je jedan od najtežih dana za naš narod na severu Kosova. Još sinoć smo znali da Priština planira pokrete svojih specijalnih snaga na sever, da su jutros nešto posle šest časova te snage prešle na sever, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i poručio Srbima na severu KiM da ne nasedaju na provokacije.

Udruženje građana „Put vina i hrane“, uz podršku Grada Smedereva, organizovalo je u Malom gradu Smederevske tvrđave prvi Međunarodni festival „Put vina i hrane“. Iako prvi, bio je to događaj na izuzetno visokom nivou, dostojan čak i manifestacija koje se organizuju u visokim diplomatskim krugovima.

Banka Poštanska štedionica AD Beograd objavila je na svoj sajtu informaciju o isplatama.

Zahvaljujući opštini Velika Plana, prvi put posle više decenija, u petak je Kajmakčalanom (2521), planinom na granici između Grčke i Makedonije, na kojoj je vođena jedna od najslavijih bitaka srpske vojske, odjekivao zvuk crkvenog zvona a planinom su se, verovatno prvi put posle 1928. godine, razlegali i zvuci gusala.

Glavni čovek stranke Dragana Đilasa u Vršcu je Dragan Veličković sa debelim krivičnim dosijeom. Broj krivičnih dela koje je izvršio ovaj Đilasovac je frapantan, piše beogradski portal Alo!.

Strana 1 od 249

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2