Januar 22, 2022

 

postanska22 12

FK Smederevo 1924 ostaje u trećoj ligi

Zaslugom istaknutih pojedinaca iz redova Srpske napredne stranke, a na radost brojnih navijača, Fudbalski klub Smederevo 1924 ostaće u trećoj ligi. Sankcije za situaciju u koju je klub doveden snosiće uprava, čije se ostavke očekuju ovih dana.

Takođe, u skladu sa zalaganjem iskrenih ljuditelja fudbala u Smederevu, nova uprava, o kojoj se govori, već najavljuje veliku podršku i ulazak ovog kluba u Prvu ligu.

Da podsetimo, Disciplinski sudija Srpske lige Zapad Zoran Janković doneo je odluku kojom se fudbalski klubovi "Smederevo 1924" i "Mihajlovac 1934" vraćaju u dva ranga niži stepen takmičenja. U obrazloženju je navedeno da je ova kazna izrečena zbog neregularnosti na prvenstvenoj utakmici 24. kola, odigranoj 29. aprila.

Iz istog razloga kažnjena su i odgovorna lica ovih smederevskih klubova, Dejan i Goran Lukić, kojima je narednih godinu dana zabranjeno bilo kakvo angažovanje u fudbalu.

Na ovo su reagovali navijači FK Smederevo 1924, koji su se povod aktuelnih dešavanja obratili saopštenjem, koje možete pročitati OVDE.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2