Februar 09, 2023

 

postanska 18.01.23

Uprava FK Smederevo mora da ode, inače nema podrške Grada

Uprava Fudbalskog kluba Smederevo 1924 jedini je krivac za situaciju u kojoj se ovo sportsko udruženje našlo, te nikako ne treba da očekuju da im Grad Smederevo pruži podršku. Ukoliko hitno ne podnesu ostavke, klub će ostati i bez podrške smederevskih kompanija.

- Niko neće da podrži one koji su nemoralnim i protivzakonitim činjenjem doprineli da klub sa ozbiljnom tradicijom bude negativno označen u javnosti, te da se ime FK Smedereva povlači po disciplinskim i sudskim postupcima. Zahvalni smo uticajnim ljudima iz SNS koji su ličnim zalaganjem izdejstvovali da se odluka preinači i da klub ostane u trećoj ligi. Sadašnja uprava, zbog budućnosti kluba - mora da ode, kaže naš izvor iz lokalne samouprave.

Takođe, saznajemo, pojedini aktuleni funkcioneri po svaku cenu žele da prisvoje pozitivne rezultate rada ljudi koji su dobronamerno odreagovali na apel smederevske javnosti i navijača FK Smederevo 1924.

- Smederevci dobro znaju ko jeste, a ko nije pomogao klubu u izuzetno teškim trenucima. Ipak, neki ne vide dalje od nosa i hoće da se malo ogrebu zarad popularnosti. A oni koji jesu pomogli traže da se njihova imena ne pominju. Tu se vidi jasna razlika. Neko nešto čini zbog građana, a neko zarad sebe, kaže naš izvor.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2