Decembar 06, 2021

 

postanska 28.10.2021

SEMENDRIA GAZI: FK Smederevo na prvom mestu!

By Oktobar 08, 2017 0

Fudbalski klub Smederevo od ovog vikenda prvi je na tabeli Srpske lige Zapad, pošto je na gostujućem terenu, u Priboju, zabeležio pobedu nad FK “FAP” od 2:0. Niz dobrih igara i rezultata doveo je smederevske fudbalere na prvu poziciju, iako je malo ko to očekivao, imajući u vidu stanje u klubu, pre početka sezone.

Nova uprava kluba, izabrana neposredno pred početak sezone, donela je neophodnu energiju i pokrenula stvari sa mrtve tačke. Predsednika Upravnog odbora FK "Smederevo" Dejan Stošić kaže da tajna uspeha jeste u neprekidnom radu i angažovanju, ali da je tajni sastojak - jedinstvo.

- Podigli smo organizaciju kluba na jedan viši nivo. Uz pomoć sportskog direktora i stručnog štaba izvršili smo dobru selekciju igračkog kadra, a potom obezbedili i neophodna finansijska sredstva. Ali, postoji i tajni sastojak, kaže Stošić.

Stošić dodaje da zaslugu za aposlutnu revitalizaciju FK "Smederevo", projekat koji bez finansija ne bi bio moguć, u velikoj meri ima Gradska uprava na čelu sa gradonačelnicom Smedereva.

- Zahvali smo Gradu što nam je pružio šansu, ali i svim navijačima, koji su naš tajni sastojak, koji su se nesebično angažovali i odazvali svim našim akcijama oko urešđenja stadiona, kuće u kojoj svi žživimo. To je redak slučaj u Srbiji. Oni su na svakoj našoj utakmici dvanaesti igrač, rekao je predsednik uprave smederevskih "oklopnika".

Smederevci u 10. kolu Srpske lige Zapad, na stadionu pored Stare železare, 11. oktobra u 15 časova, dočekuju ekipu FK "Provo" iz Provova kod Vladimiraca. Pobedom u ovom meču "oklopnici" bi se učvrstili na vrhu tabele.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2