Oktobar 07, 2022

 

postanski 17.06.22

ODBOJKAŠI KLUBA SMEDEREVO CARINA OSVOJILI KUP REGIONA

By Septembar 30, 2019 0

Seniori Odbojkaškog kluba Smederevo Carina savladali su u finalu Kupa regiona ekipu Mladenovca rezultatom 3:1 i tako osvojili ovo takmičenje, saopšteno je iz ove sportske organizacije. Ovom pobedom, kako ističu u klubu, što je još bitnije, izborili su ulazak u osminu finala Kupa Srbije, gde će igrati protiv superligaša, ekipe Spartaka iz Subotice.

-Ovo je najveći uspeh našeg kluba što se tiče kup takmičenja, jer od svog osnivanja odbojkaški klub „Smederevo Carina“ nije stigao ovoliko daleko – navode iz kluba i dodaju da je proteklog vikenda naš grad bio domaćin još jednog važnog događaja:

-U Smederevu je održan i seminar za trenere iz našeg grada i regiona, na kome je poznati trener Duško Nikolić održao praktičan deo kroz koji je pokazao neke metode treninga, u čemu su mu pomogli igrači mlađih kategorija našeg kluba, a u drugom delu je vodio razgovor sa trenerima, pa su treneri mogli da pitaju za sve informacije u vezi sa vođenjem treninga koje ih interesuju – navode iz kluba.

Uspehom koji su ostvarili i aktivnostima koje sprovode, u klubu se nadaju da će doprineti popularizaciji odbojke u Smederevu i pokušati da ovaj sport u velikom stilu vrate na odbojkašku mapu Srbije.

SDN

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2