Oktobar 07, 2022

 

postanski 17.06.22

Ovako će izgledati vlast u Smederevu i Velikoj Plani

Kandidat za predsednika Skupštine Smedereva je Vesna Kiš, koja je i u proteklom mandatu bila kandidat za čelno parlamentarno mesto u gradu na Dunavu. O novom gradonačelniku još uvek se ne govori, nezvanično saznaje regionalni informativni portal ePodunavlje.

U Smederevu, odmah po formiranju vlasti, izvesne su promene u Domu zdravlja i Parking servisu, jer će direktor Parking servisa Jovan Beč vršiti funkciju u izvršnoj vlasti.

Veliko je interesovanje i za mesto načelnika Podunavskog okruga. Nebojša Pavlović iz Smederevske Palanke odlazi u klupe republičkog parlamenta, kao i Dejan Stošić iz Smedereva koji je važio za jednog od kandidata. Kadrovsko rešenje za ovu funkciju drži se u tajnosti.

U Velikoj Plani, skoro je izvesno da će predsednik Skupštine biti Dušan Marić, koji iza sebe ima zavidnu političku i novinarsku karijeru, a već je i obavljao ovu funkciju. 

Za predsednika Opštine Velika Plana u "igri" su tri kandidata. To su aktuelni predsednik opštine Igor Matković, Marko Šućur član Opštinskog veća i Dragan Božilović direktor Gradske toplane u Velikoj Plani.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2