Decembar 06, 2021

 

postanska 28.10.2021

Marko Šućur u Velikoj Plani, a u Smederevu...

Marko Šućur najverovatnije će biti jedini kandidat za predsednika opštine Velika Plana, čime se najavljuje podmlađivanje SNS u ovoj podunavskoj opštini, nezvanično saznaje regionalni informativni portal ePodunavlje.

Zasigurno se zna da će Dušan Marić biti postavljen za predsednika Skupštine Velika Plana, dok se ime njegovog zamenika još uvek ne zna. Kao što smo naveli, za očekivati je da se Živan Đurišić povuče sa mesta predsednika Opštinskog odbora SNS Velika Plana i da ovu odgovornu funkciju prepusti mlađima, najverovatnije tročlanom povereništvu.

U Smederevu, predsednik Skupštine Grada biće Vesna Kiš Kostić. Kada je reč o zameniku predsednika smederevskog parlamenta, sve češće se pominje ime Dejana Stošića, koji će Smederevo naredne četiri godine predstavljati i u republičkom parlamentu.

Odluku ko će biti gradonačelnik Smedereva doneće viši stranački organi. Ali, posle sumiranja izbornih rezultata, za očekivati je da dosadašnja gradonačelnica dr Jasna Avramović ovu funkciju prepusti nekom mlađem.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2