Mart 04, 2021

 

postanska 30.10

Smederevka Lana Đurašković prvi trener Crvenog krsta u programu "Bprba protiv trgovine ljudima"

By Oktobar 14, 2020 0

Ispit licenciranja/relicenciranja trenera u Programu borbe protiv trgovine ljudima u Crvenom krstu Srbije održan je 4. oktobra 2020. godine.

Volonterka Crvenog krsta Smederevo i predsednica terenske jedinice ‘’Dr Vladan Đorđević’’ Lana Đurašković uspešno je položila ispit i postala prvi trener u Programu borbe protiv trgovine ljudima smederevskog Crvenog krsta, na ispitu koji je održan 4. oktobra u Crvenom krstu Srbije, saopštavaju iz smederevske humanitarne organizacije.

-Lana Đurašković je učenica smederevske Gimnazije, a razredna starešina joj je Dušica Slavković, članica Upravnog odbora Crvenog krsta Smederevo. Ona je pokazala veliku humanost na svim poljima rada kao volonter Crvenog krsta Smederevo, posebno se istakla u programima Borbe protiv trgovine ljudima, Dobrovoljnog davalaštva krvi, pružanja Prve pomoći I mnogim drugim programima. Svojim radom i zalaganjem promoviše organizaciju Crvenog krsta Smederevo na najbolji način. Samoinicijativno je organizovala vršnjačku edukaciju na temu Borba protiv trgovine ljudima i samim tim stekla licencu vršnjačkog edukatora, koja je bila polazna tačka za pripremu polaganja ispita za dobijanje licence trenera u programu borbe protiv trgovine ljudima Crvenog krsta Srbije – navode iz smederevskog crvenog krsta.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2