Mart 30, 2023

 

postanska 20.03.2023

Obaveštenje smederevskog vodovoda

By Oktobar 23, 2020 0

JKP Vodovod obaveštava svoje korisnike da će zbog godišnjeg remonta koji izvodi EPS u subotu bez vode ostati potrošači u sve tri visinske zone. Obaveštenje prenosimo u celosti:

„Zbog redovnog godišnjeg remonta koji izvodi EPS, u subotu, 24.oktobra, bez napajanja električnom energijom, u periodu od 8 do 14 časova, ostaće postrojenje za preradu vode u Šalinačkoj ulici. Usled toga će korisnici javnog sistema vodosnabdevanja sve tri visinske zone osetiti najpre poremećaje u pritisku vode, a oko podneva se očekuje i potpuni prekid vodosnabdevanja.

Ponovo uspostavljanje distribucije vode, u zavisnosti od delova grada, očekuje se u periodu od 15 časova pa do kasnih popodnevnih i večernjih časova.

Tokom trajanja privremene obustave vodosnabdevanja obezbeđena je mobilna cisterna sa pijaćom vodom, a o trenutnoj lokaciji cisterne informacija se može dobiti od dispečerske službe Komunalnog preduzeća.

Mole se potrošači da racionalno i namenski troše vodu kako bi se period obustave vodosnabdevanja sveo na što kraći period.

I visinska zonaje područje čije snabdevanje podržava rezervoar Karađorđevo brdo, a okvirno čine: industrijska zona, niži delovi grada s centrom, područje Stare železare, Jugova, Orešca odnosno područja MZ: Karađorđev Dud, Slavija, Donji Grad, Ladna Voda, Plavinac, Jugovo, “25. maj“.

II visinska zona je područje čije snabdevanje podržava rezervoar Carina, a okvirno čine: viši delovi grada , područja Kolarskog puta i Petrijevske ulice od pumpe, stambena naselja Miloja Đaka, Dositeja Obradovića, Kovačićevo, naselje Vučak, Landol kao i područja MZ: Leštar, Zlatno Brdo, Carina, Sveti Sava, 4. Juli, Papazovac.

III visinska zona je područje čije snabdevanje podržava rezervoar Zlatno brdo, a okvirno čine: viši delovi grada lokacije Zlatno brdo, područja Petrijevskog puta , naselja Udovice, Petrijevo, Vodanj, viši delovi ulica Petrijevska, Starca Vujadina , Balkanske , Novo naselje.

U slučaju eventualnih problema, potrebe za produženjem roka i zone izvođenja radova i privremene obustave vodosnabdevanja, informacija o aktivnostima i vremenu prekida distribucije vode može se dobiti od dežurne dispečerske službe JKP Vodovod Smederevo na telefon 026/4623 743“ – navedeno je u obaveštenju JKP „Vodovod“.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2