Oktobar 18, 2021

 

postanska 09.07.2021

Kadrovske promene u Smederevu počinju na prvoj sledećoj sednici Skupštine Grada

Kako su smederevski portali najavili, Violeta Maksimović direktoka JKP “Zelenilo i groblja” biće smenjena sa te funkcije, na prvoj narednoj sednici Skupštine grada Smedereva, koja bi trebalo da se održi posle predstojećih praznika. Kandidat za to mesto, kako nezvanično saznajemo, je Dragoljub Stojanović.

- Ovo je početak kadrovskih promena koje slede nakon analize rada naših funkcionera u Smederevu, u skladu sa politikom predsednika Aleksandra Vučića i Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, a to je, da niko ne može da bude iznad sistema i da nema pojedinca koji je važniji od borbe za viši standard i kvalitetniji život sugrađana. Gospodin Stojanović je završio Šumarski fakultet, zaposlen je u JKP “Zelenilo i groblja”, dobro poznaje funkcionisanje i problematiku, i verujemo da će uspeti da odgovori zahtevima i potrebama koje pred jedno javno komunalno preduzeće postavljaju lokalna samouprava i građani, navodi izvor iz lokalnog odbora SNS-a.

Na narednoj sednici biće razrešena i Marina Tirnanić, članica Gradskog veća zadužena za resor kulture, turizma i informisanja. U Gradskom odboru Srpske napredne stranke još razmatraju ko bi mogao da je zameni. Kako saznajemo, ovo je tek početak sveobuhvatnih kadrovskih promena, koje će u narednom periodu uslediti u Smederevu.

Last modified on Ponedeljak, 19 April 2021 12:08

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2