Maj 09, 2021

 

posta 30.3.2021

Vaskršnja čestitka predsednika Opštine Smederevska Palanka Nikole Vučena

Poštovani sugrađani, u ime lokalne samouprave i u svoje lično ime čestitam vam predstojeće Vaskršnje praznike, sa željom da ih dočekate u miru, radosti i zdravlju u krugu vaših porodica i prijatelja.   

Vaskrsenje Hristovo dočekujemo sa novim izazovima, projektima i velikim poslovima koji nas čekaju u narednom periodu. Kada pogledamo iz sebe možemo biti  zadovoljni i ponosni na novi izgled našeg grada, nove ulice, fabriku... Naravno potrebno je još mnogo energije i rada za razvoj naše opštine. Želja nam je da u potpunosti omogućimo našim građanim pristojan život, da vratimo sve ono što nam je godinama unazad uzimano i da naš grad ponovo bude centar industrije, turizma i kulture. U svim novim poslovima i aktivnostima imamo veliku pomoć i podršku predsednika Republike Srbije. To nam daje snagu i podstrek da nastavimo  dalje i da ostvarujemo uspehe.

Dragi sugrađani, poštovani prijatelji, radnici javnih ustanova, preduzeća i Opštinske uprave, neka Vaskršnji praznici donesu mir u duši, blagostanje i dobro zdravlje Vama i Vašim porodicama.

Hristors Vaskrse!

Nikola Vučen predsednik Opštine Smederevska Palanka

Last modified on Petak, 30 April 2021 20:15

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2