Oktobar 07, 2022

 

postanski 17.06.22

JKP Parking servis redovno održava saobraćajnice u Smederevu

Ekipe JKP „Parking servis“ prethodnih dana bile su angažovane na obeležavanju horizontalne signalizacije na saobraćajnicama u centru grada.

Na deonicama na kojima se izvode radovi saobraćaj se odvija usporeno, ali bez prekida, a iz ovog preduzeća očekuju da će posao biti završen do polovine juna.

- Mi smo krenuli sa aktivnostima po početku prolećne sezone, međutim, vremenske prilike su nas omele da određenim intezitetom, kako smo mi zamislili, sve to radimo. Ovih dana, sa prolepšanjem vremena, očekujemo da to brzo nadoknadimo. Ljudi su spremni, mašine su spremne. Radiće se sve ulice na teritoriji grada Smedereva. Ukoliko vremenske prilike dozvole do polovine juna završićemo strogi centar grada, posle ćemo se uputiti ka perifernim delovima, a nakon toga ćemo obići i saobraćajne deonice u seoskim mesnim zajednicama – objašnjava Dejan Žerajić, projektant saobraćaja.

Prema planu, JKP Parking servis će radove na redovnom održavanju saobraćajne signalizacije izvoditi i tokom avgusta i septembra. Za ovu namenu izdvojena su sredstva u iznosu od 15 miliona dinara na godišnjem nivou.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2