Avgust 02, 2021

 

postanska jul 21

Povodom dana Smederevske Palanke, muzičko - poetsko veče

Opština Smederevska Palanka, povodom Dana opštine, 16. juna, u 20 časova u sali Gradskog pozorišta, organizuje muzičko - poetsko veče pod nazivom „Da, to su bili dani“, u izvođenju naših poznatih glumaca, Nebojše Dugalića, Borisa Pingovića, Nine Ćosić i Vojislava Savića.

Besplatne ulaznice možete preuzeti od danas, 7. juna do ponedeljka,  14. juna, na blagajni Kulturnog centra, svakog radnog dana od 10 do 20 časova.

- Uz obaveznu ceremoniju obeležavanja Dana opštine, želimo da proslavimo ovu svečanost sa vama. Naša dužnost i obveza je da osluškujemo potrebe i želje naših sugrađana, i da u tom pravcu delujemo. Prioritet nam je svakako napredak naše opštine i poboljšanje uslova života, ali i razvoj kulture i sporta. Uprkos situaciji koja nas je zadesila zbog pandemije u prethodnom periodu, nastavljamo dalje. Epidemiološka situacija u zemlji kao i u našoj opštini je mnogo bolja, i sada smo u mogućnosti da, za sve vas, upriličimo jedna kulturan sadržaj vredan pamćenja, kaže predsedfnik Opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2