Juni 13, 2021

 

posta 30.3.2021

Četiri reprezentativca KMF Smederevo u reprezentaciji Srbije

Mateja Ćirka, Andrija Marjanović, Uroš Nikolić i Aleksa Antić, članovi KMF Smederevo, pozvani su u Omladinsku reprezentaciju Srbije u futsalu koja od 15. do 20. juna učestvuje na prestižnom međunarodnom turniru “Futsal week” u Poreču u Hrvatskoj.

Smederevski klub malog fudbala dao je najveći broj reprezentativaca od svih srpskih klubova za ovu selekciju.

- Klub malog fudbala Smederevo je ove godine ostvario veliki uspeh, omladinci ovog kluba izborili su učešće u finalnoj utakmici Kupa u Vršcu, gde su, na žalost, možemo reći, nesrećno poraženi od Obrenovca, ali to je istorijski uspeh koju je ostvarila mlada ekipa Smedereva. Na poziv selektora Jovanović, četiri člana ovog kluba pozvana su u mladu reprezentaciju, na turnir u Poreču. To je veliki uspeh i velika čast i za grad Smederevo i za klub, kao i za Gradski fudbalski savez, kaže Zvezdan Vrbanović, predsednik Gradskog fudbalskog saveza.

Smederevski futsaleri su, sa kolegama iz reprzentacije, na pripremama u Kući fudbala u Staroj Pazovi, odakle će krenuti put Hrvatske. Osim Srbije i zemlje domaćina, na turniru će učestvovati reprezentacije Slovenije, Španije, Italije i Bosne i Hercegovine.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2