Novembar 30, 2022

 

postanska 31.10.22

VUČEN: Aleksandar Vučić biće počasni građanin Smederevske Palanke

Predsednik opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen i Opštinsko veće predložiće lokalnom parlamentu da usvoji Odluku kojom će predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić dobiti priznanje "Počasni građanin opštine Smederevska Palanka".

- Niko u zadnjih nekoliko decenija nije za Smederevsku Palanku učinio ono što je za nas učinio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Od najzaduženije i najdevastiranije opštine, koju je bivša vlast bukvalno uništila, uz pomoć predsednika Vučića postajemo respektabilna i sredina poželjna za život. Dolaskom Aleksandra Vučića na čelo Srbije Smederevska Palanka se podigla iz pepela, istakao je Vučen.

Vučen ističe da su lokalne inicijative samo deo razvojnog i puta oporavka Smederevske Palanke, te da bi iste, bez konkretne podrške Aleksandra Vučića, od ideje do realizacije, verovatno ostale samo slovo na papiru.

- Kada niko nije, Aleksandar Vučić je verovao u nas, verovao je da možemo. Ispunili smo sve preduslove za obnovu putne, zdravstvene i obrazovne infrastrukture, kao i za privredni preporod naše sredine. Ovim priznanjem želimo da mu ukažemo koliko smo mu zahvalni, rekao je Vučen.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2