Oktobar 18, 2021

 

postanska 09.07.2021

PORTAL ALO!: Čovek koji je dočekao tajkuna Dragana Đilasa u Vršcu kriminalac?!

By Septembar 19, 2021 0

Glavni čovek stranke Dragana Đilasa u Vršcu je Dragan Veličković sa debelim krivičnim dosijeom. Broj krivičnih dela koje je izvršio ovaj Đilasovac je frapantan, piše beogradski portal Alo!.

 - Veličković je počinio teške krađe, falsifikovao službene isprave, takođe poznat je po nasilničkom ponašanju i nanošenju lakih telesnih povreda ali i ometanju službenih lica u obavljanu poslova bezbednosti. Danas je Veličković više nego srdačno kao domaćin dočekao svog šefa Dragana Đilasa i Mariniku Tepić povodom tribine koju je stranka Slobode i pravde trebala da održi u ovom gradu, piše Alo!

Alo! navodi i da istu srdačnost, međutim, nasilnik Veličković nije pokazao prema svojim surađanima neistomišljenicima, koje je najgrublje vređao i psovao i pokušavao da ih ućutka.

- Najavljena promocija programa stranke, ukoliko se izuzme promocija osvedočenog kriminalca Veličkovića na kraju je izostala, što zbog nezainteresovanosti građana, što zbog brutalnog vređanja Vrščana, koji su Đilasu samo postavili nezgodna pitanja da li je došao da opljačka i Vršac, piše Alo!

Galeriju fotografija i video materijal možete pogledati klikom OVDE.

Tekst i foto: Alo!

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2