Februar 09, 2023

 

postanska 18.01.23

USMRTIO SUPRUGU NOŽEM, POBEGAO SA DETETOM SA MESTA ZLOČINA

By Decembar 06, 2021 0

Smederevac B.T.(38) usmrtio je svoju nevečnau suprugu Z.M. (39), nanevši joj smrtonosni ubod nožem u vrat. Lekari opšte bolnice “Sveti Luka” po prijemu nesretne žene u urgentno-prijemni blok, kako saznajemo, nisu mogli ništa da urade.

-Dovezena je pre sedam časova, bila je, praktično mrtva na licu mesta… Pokušali smo reanimaciju, ali, bez uspeha. Nožem je naneta takva povreda da nije bilo spasa – saznajemo u smederevskoj bolnici.
Zločin se dogodio u ponedeljak ujutru, u porodičnoj kući u Jezavskoj ulici, a nakon napada, B.T. je pobegao iz kuće. Sa sobom je poveo i njihovo zajedničko dete staro dve godine. Nedugo nakon bekstva, policija ga je pronašla, dok se sa detetom krio među čamcima u smederevskoj marini.
-Odveden je na psihijatrijski pregled u bolnicu. Bio je toliko agresivan da su četvorica pripadnika policije morala da ga drže… Konstatovano je da nema razloga za hospitalizaciju, dalje su ga preuzeli nadležni organi – saznajemo od izvora bliskog istrazi.
U Višem javnom tužilaštvu u Smederevu potvrđeno je za „Smederevske novine“  da se zločin dogodio, ali kažu, da zbog istrage koja je u toku, ne mogu da otkrivaju više detalja. Potvrđuju da se očekuje saslušanje čoveka lišenog slobode, nakon čega će sudija za prethodni postupak odlučivati o pritvoru. Naložena je i obdukcija stradale žene.
Za sada još nije poznato kako i zbog čega je došlo do ovog zločina.
O svemu je obavešten i smederevski Centar za socijalni rad, ali oni, kako saznajemo, zbog administrativnih procedura koje je neophodno ispoštovati, još uvek nisu preuzeli dete.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2