Print this page

Predrag Sikimić u FK Smederevu?

By Maj 22, 2022 0

Predrag Sikimić jedno je od novih zvučnih imena koja će u narednom periodu pojačati Fudbalski klub Smederevo, nezvanično saznaje regionalni informativni portal ePodunavlje.

Kako saznajemo, FK Smederevo očekuju velike promene, ne samo u igračkom kadru, nego i u upravi i stručnom timu, a sve zbog boljih rezultata koje Smederevci godinama očekuju od svog kluba.

"Želja je da se FK Smederevo vrati tamo gde pripada, u fudbalsku elitu. Smederevci zaslužuju Prvu ligu u najmanju ruku. Znamo da je za to potreban proces, ali i najduži put počinje prvim korakom. Poslednja opomena bio je jučerašnji poraz od poslednje plasirane Trepče iz Kosovske Mitrovice. Šesto mesto je daleko od očekivanja navijača i smederevskih ljubitelja fudbala", kažu upućeni u dešavanja u klubu.

Grad Smederevo ima infrastrukturu u supeligaškom kvalitetu, a koja će u narednom periodu biti i nadograđena.

To dokazuje i činjenica da će FK Železničar iz Pančeva, na stadionu Smedereva, kao domaćin, dočekati Radnički 1923 iz Kragujevca u okviru prve utakmice baraža za Superligu Srbije. Utakmica se igra u sredu od 17.30. Pozivamo sve ljubitelje fudbala na ovaj sportski spektakl.